19 juni Midsommarafton

GLAD MIDSOMMAR PÅ ER ALLA.  Så var det midsommar även denna  sommar ( vinter ) eller vad man nu kan kalla den årstid vi nu är inne i. Här om dagen var det vitt på vissa delar av marken och det är man inte heller van vid, men så var det.

Problem har jag också p g a dåligt drag i pannan så pelletsbrännarn står stilla. I natt har elpatronerna varit på för varmvattnets skull, skulle väl ha varit uppe på taket och kollat men regnet ställer till det för mig. Nog om detta. I eftermiddag kommer dom ned från tänger så jag har varit och köpt en ny gastub så att jag kan grilla ocg så skall vi ha   dillkokt färskpotatis till och lite annat smått och gott.

Men som sagt nu är det trotts allt midsommar, så ha en bra helg.


                                           



                                            

Se så fina dom är alla.


Christer ( morfar )




4 juni

Inte behöver man någon dusch heller  , bara att gå ut på gräsmattan och ställa sig inte , naken förstås.I morse när Pia och jag skulle gå ut sp stannade hon i dörröppningen efter att hon tittat ut på väret och nästan med benen i kors av nödighet. Då sa husse att hon måste gå ut och med millt våld så puttade jag ut henne , och snabb var hon. Ned från trappen över stengången och pinkade sedan två meter framåt och bajsade sedan upp på trappen igen och in. Jag hann aldrig ut från trappen. Med hum hum påsen i hand gick jag till soptunnan, då stod pia på köksbordet och tittade på mig.Börjar at få ont i handen igen, men det slår inte till och kommer inte värken tills i morgon bitti får jag väl ta det lugnt så kanske jag klarar mig under helgen. Vi får väl se.

Jaha, så var det väl några bilder igen då, få se vad jag hittar.

                               
Här är det två truffingar                                                  Här är två till




Detta var allt för idag , hej då.



Christer    ( morfar )


2 juni

Så var den värmen över , men nog hade vi en del fina dagar , på altanen gick det inte att sitta förän solen hade gått ned. Tack och lov för får pergola ute i vänstra hörnet där var det skugga och  " lita " blåst , men där hade vi det fint. Hade också lite fint främmanbde av herrskapet Holm / Bergkvist och solstrålen Tindra. I övrigt har Siv satt lite blommar utanför altanen. Detta är något vad som hänt sen sist. Nu tar vi nuet, Idag hade jag Sara och Kristian på lunch och det hade jag nästan glömt men det gick ju vägen i alla fall. Dom fick lunch i alla fall innan jag skjutsade hem dom.Sen åkte Pia och in till stan och hämtade Siv och handlade lite bl a ett nytt snöre till grästrimmern, så nu har jag trimmat kanterna på gräsmattan insida idag. EMMA , jag är över högan stolt  över dig och ditt G i matte, vore du har nu skulle du få en stor puss mitt på mun.GRATTIS. Nu blir det bilder.

                              

" En tuff brud i lyxförpackning "                              Här är rn annan liten tuff brud.


Det får bli allt för ikväll så god natt alla.

Christer ( morfar )


RSS 2.0