22 sept.

Måste väl skriva några rader igen, det var ett tag sedan. Nu börjar det mörka och trista höstvädret igen, inte så att jag inte tycker om hösten den är många gånger väldigt fin med många färger i skog och mark. Nackdelar finns det också med nedfallande löv bl a . Tack Helen för en god frukost i morse, den satt skönt efter att jag lämnat in bilen på bilverkstaden. Dom har föresten ringt och det var inte så farligt, bara en slang som dom har skickat efter så dom tror att den blir klar till på fredag. Helen, det där bloggen du fick är inte mycket att bry sig om, troligtvis är det några konstiga människor som inte kan stå för sina åsikter. Sådana är anonyma.

Så skall jag väl försöka att hitta något kort då !



Här är i alla fall tre trötta individer.


Nog för denna gången.


Christer (Morfar)




6 sept 09

Hej igen på er , nu är det ett tag sen jag bloggade men nu ska det bli några rader igen. Här i familjen har det bara varit förkylningar och elände men nu är den på upphällningen, förhoppningsvis.Sommaren är på upphällning ( sommar eller vad man kan kalla den ) med för det mesta regn och inte så många grader med några uppstickande agar emellanåt. Man får väl vara nöjd med det ändå.

Idag verkar hösten ha kommit eftersom vi plockat undan taket på pergolan, flyttat upp andra saker på altanen samt tagit bort alla uteblommor och så vidare.Hoppas Sara blir bättre i halsen efter sin operation men du kommer nog att ha ont ännu några dagar, sen blir det bara bättre, ska du se.

Nej nu ska vi se om jag har några bilder också ? Å tänk det har jag hi hi.

                      
Pia leker med en mössa.                      Nu ser det ut så här, men

                                                          hur länge


Här myser vi på verandan.





Ja, nu har jag inget mer att skriva


morfar





3 sept

"Jag är med och tävlar hos Creyla om 3 paket namnnappar från Namnnappen.se.
 Var med och tävla HÄR du också!"


RSS 2.0